Blog iSchool Ploiești

AFTER SCHOOL

Dorim să venim în ajutorul părinților preluând cu responsabilitate efectuarea și înțelegerea lecțiilor, dar și posibilitatea petrecerii timpului liber al copilului dvs. în mod plăcut, în compania altor copii de vârste apropiate. Părinții își pot lăsa copiii la noi, programele noastre fiind concepute având în minte nevoile și dorințele celor mici. 

"Natura ne aseamănă, Educația

ne deosebește" - Confucius

 

Citește mai mult

4 Motive pentru a Incepe Educatia Financiara a Copiilor Devreme

Stiai ca un copil din Romania va face peste 10 000 de ore de matematica pana la finalul liceului, insa niciuna de educatie financiara? Desi majoritatea parintilor din toata lumea considera ca educatia financiara trebuie facuta la scoala, bazele ei se pun acasa.

Citește mai mult

Dezvoltare Personală ”Cine sunt eu?”

Studiile din ultimii ani au demonstrat că atitudinea este de cele mai multe ori mai importantă decât cunoștințele. Astfel,  formarea unor deprinderi și abilități de socializare și autocunoaștere favorizează dezvoltarea ulterioară a trăsăturilor de caracter care vor defini personalitatea copilului dumneavoastră. Antrenarea acestor abilități cât mai timpuriu, cât și  exersarea inteligenței emoționale la vârste școlare mici sunt extrem de valoroase pentru dezvoltarea și valorificarea capacităților individuale și a comportamentelor pro-sociale ale copiilor.

Citește mai mult

Dezvoltarea personală nu este o opțiune, ci o necesitate!

Pentru detalii completați formularul de înscriere.

Citește mai mult

Dezvoltare Personală

Dezvoltarea personală nu este o opțiune, ci o necesitate!

Citește mai mult

CALENDAR

Studiile din ultimii ani au demonstrat că atitudinea este de cele mai multe ori mai importantă decât cunoștințele.

Am construit module independente pentru a putea să participați în funcție de nevoile de dezvoltare pe care le considerați a fi necesare și utile.

 

Citește mai mult
Pagina: