Despre

ISchool este un sistem altfel, un sistem de învățare pe care te poți baza și unde vei deprinde abilități ce îți vor fi de folos pentru tot restul vieții.

ISchool promite o educație bazată pe experiențe pe care le poți întâmpina în viață și pe care trebuie să știi cum să le gestionezi.

Cine suntem

Suntem o echipă de oameni cu o viziune și misiune foarte clară, aceea de a face din copiii care ne trec pragul adevarați lideri, oameni independenți încrezători in propriile forțe și aptitudini. Ne dorim să schimbăm modalitatea de invațare și să aducem în societate oameni mai bine pregătiți și cu viziune. 

Misiune

În fiecare zi, suntem responsabili și avem inițiative în activitatea noastră și, ținând seama de valorile ISchool, lucrăm la dezvoltarea acestuia și la implinirea viziunii.  

Viziune

Să creștem și să formăm în sălile noastre de curs viitori oameni de succes: Lideri, Medici, Ingineri, Profesori, etc.

Profesori

Stefania Dumitrache

Stefania Dumitrache

Profesor de limba şi literatura română la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti.

Am absolvit Facultatea de Litere şi Ştiinţe în cadrul Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti, Specializarea Română- Engleză, precum şi masteratul în cadrul aceleiaşi Universităţi.

În Prezent predau limba şi literatura română la Colegiul Naţional Mihai Viteazul.

În cei doi ani de învăţământ am participat la cercuri pedagogice, la cursuri de formare continuă, fiind interesată să aflu mereu lucruri noi legate de arta predării, de metodele psihopedagogice ce se pot aplica la limba şi literatura română. Am participat ca profesor asistent la bacalaureat, evaluarea naţională, precum şi la corectarea tezelor de Evaluarea Naţională.

Am acceptat o noua provocare anul acesta  si anume, aceea de a preda cursul de Comunicare eficientă şi bunele maniere, întrucât consider că este foarte importantă comunicarea într-o lume a digitalizării învăţământului şi nu numai, dar şi pentru că subiectele de la evaluarea naţională, în mare parte, se bazează pe înţelegerea textului, pe exprimarea opiniei, pe gândirea critică, competenţe si aptitudini ce pot fi dobândite numai prin lectură şi comunicare.

Rezultate

Codul bunelor maniere nu a apărut ca o invenție a unui om excentric sau ca niște reguli impuse de aristocrația vremurilor (cum mulți oameni ar crede), el a apărut ca un răspuns firesc, natural, la probleme cotidiene ale societății.

Ce învaţă copilul în urma unui astfel de program

- Să fie conştienţi de propriile emoţii pe care să le exprime adecvat;

- Să comunice eficient;

- Să îşi dezvolte creativitatea şi imaginaţia;

- Să relaţioneze optim cu părinţiii, prietenii, colegii;

Înscrie-te în activitatea noastră
Hai să ne cunoaștem!