Dezvoltare Personală și Autocunoaștere

Una dintre cele mai mari provocări pe care le au copiii în zilele noastre este că le lipsește  motivația. Poate ai observat că din ce în ce mai mulți copii renunță foarte ușor când dau de  provocări. Dacă ceea ce fac devine greu, se plictisesc, se enervează, abandonează sau adoptă o atitudine de nepăsare. Refuză să învețe lucruri noi, se dau bătuți ușor la primul semn de dificultate, mint ca să-și ascundă greșelile și fac tot posibilul ca să le evite.

Din ce în ce mai mulți părinți aud zilnic replici ca:

 • Este prea greu!
 • Nu-mi place!
 • N-am chef, fa tu!
 • Ma plictisesc!

Însă, lipsa motivației are rădăcini adânci în mentalitate, în felul în care copiii s-au obișnuit să gândească.

Credem că dacă îi oferim contextele potrivite și uneltele de care are nevoie, orice copil e capabil să fie remarcabil și să își formeze o motivație sănătoasă.

Așa că am decis sa aducem principiile unei mentalități de învingător în mâinile copiilor pentru a putea ajuta la creșterea unei noi generații. O generație care are o stimă de sine sănătoasă, motivație potrivită și o voință de neclintit în fața provocărilor pe care le vor întâlni pe parcurs.

Știm că doar prin suportul potrivit și repetarea unor obiceiuri cheie testate și validate de mii de părinți, vor putea, într-adevăr, să transforme gândirea de învingător într-o a doua natură.

COPILUL TĂU VA DESCOPERI:

 • CUM FUNCȚIONEAZĂ CREIERUL

Astfel încât să-și dea seama de posibilitățile nemărginite prin care poate crește și prin care se poate dezvolta

 • CE ÎNSEAMNĂ SĂ AI O GÂNDIRE DE ÎNVINGĂTOR

Astfel încât să înțeleagă ce anume le aduce oamenilor succesul. De multe ori, copiii văd doar vârful icebergului și asta le poate crea așteptări greșite despre reușite. În schimb, copilul tău va afla din carte care sunt secretele învingătorilor. Astfel va putea să-și dezvolte talentele naturale și să devină mai bun în fiecare zi

 • DRAGOSTEA PENTRU A ÎNVĂȚA LUCRURI NOI

Astfel încât să își dorească să descopere lumea fără să fie nevoie să-l bați la cap, să-l trimiți la pregătire sau să îl mituiești ca să învețe.

 • DE CE GREȘELILE SUNT O OPORTUNITATE DE ÎNVĂȚARE

Din ce în ce mai mulți copii cresc cu frica să nu facă greșeli și asta îi împiedică să încerce lucruri noi. Le pune piedică să experimenteze și, mai ales, să învețe ce să facă mai bine data viitoare. Ne dorim ca al tău copil să nu-și mai ascundă greșelile și să își dezvolte strategia potrivită să învețe pentru că le va vedea ca pași naturali către evoluție.

 • PUTEREA LUI ÎNCĂ

Cum ar fi dacă în loc ca al tău copil să gândească:

 • Nu pot, nu știu, nu sunt suficient de bun, ar gândi
 • Nu pot ÎNCĂ, nu știu ÎNCĂ, nu sunt suficient de bun… ÎNCĂ.

Această schimbare simplă de mentalitate poate face diferența dintre un copil care renunță ușor atunci când dă de greu și un copil care se străduiește și știe că, cu puțină muncă, totul este posibil.

 • CE ANUME NE FACE SĂ CREȘTEM ȘI SĂ NE DEZVOLTĂM

Cu siguranță suntem înconjurați de multe gadgeturi și obiecte care ne asigură confortul. Însă, dintotdeauna, provocările au fost acele lucruri care ne-au făcut să creștem, să găsim soluții și să devenim mai buni. Cum ar fi dacă al tău copil ar îmbrățișa provocările în loc să le evite?

 • CĂ PROGRESUL DUREAZĂ

În lumea telefoanelor, calculatoarelor tabletelor și jocurilor video, e foarte ușor să te obișnuiești să faci totul printr-un click. Însă, în lumea reală, după cum bine știi, progresul durează. Ne dorim să îi obișnuim pe copii cu acest principiu ca să ne asigurăm că, în orice situație, vor încerca până când vor reuși.

 • CĂ AU ÎN JURUL LOR TOATE RESURSELE DE CARE AU NEVOIE

Fie că vorbim de informații, unelte sau persoane. Foarte mulți copii învață indirect că trebuie să rezolve singuri fiecare problemă sau că e rușine să ceri ajutor atunci când ai nevoie. Noi credem că lucrurile mărețe pot fi făcute doar cu ajutorul potrivit. Ne dorim să încurajăm copiii să învețe să lucreze împreună cu alți oameni ca să-și atingă cele mai îndrăznețe idei.

 • CUM SĂ ÎȘI GĂSEASCĂ INSPIRAȚIE ÎN OAMENII REMARCABILI DIN JURUL LOR

Fie că vorbim despre tine, ca părinte, despre prieteni, despre profesori și educatori, despre inventatori sau eroi de demult, sau despre personaje din filme sau povești. Pentru fiecare copil este important să fie inspirat de cele mai potrivite modele. Încurajăm copiii să găsească constant oameni remarcabili de la care să învețe și după care să-și modeleze principiile de succes pe care le aplică.

 • SOLUȚII PENTRU ORICE PROBLEMĂ

Cu toții ne dorim ca ai noștri copii să fie orientați către soluții în loc să fie prinși în problemă. Însă, de cele mai multe ori, copiii vor să fie salvați fără să încerce să rezolve singuri situația. Noi vrem să îi ajutăm pe copii să-și schimbe mentalitatea față de probleme și să le creăm obiceiul de a se strădui să găsească singuri soluțiile potrivite.

Cine suntem

Suntem o echipă de oameni cu o viziune și misiune foarte clară, aceea de a face din copiii care ne trec pragul adevarați lideri, oameni independenți încrezători in propriile forțe și aptitudini. Ne dorim să schimbăm modalitatea de invațare și să aducem în societate oameni mai bine pregătiți și cu viziune. 

Misiune

În fiecare zi, suntem responsabili și avem inițiative în activitatea noastră și, ținând seama de valorile ISchool, lucrăm la dezvoltarea acestuia și la implinirea viziunii. Lucrăm zilnic cu responsabilitate, la construirea de generații viitoare mai bune și mai asumate!  Devenim mai buni cu fiecare curs realizat!

Viziune

Să creștem și să formăm în sălile noastre de curs viitorii oameni de succes: Lideri, Medici, Ingineri, Profesori, etc. Să facem doar educația care contează și este necesară pentru toate etapele vieții. Educația Financiară, Comunicarea, Bunele Maniere și Dezvoltarea Personală sunt principalii piloni din iSchool!

Profesori

Madalina Bordian

Madalina Bordian

Sunt eduprenor (anteprenor specializat in educatie), trainer, specialist în psihologie pozitiva, master in programare neurao lingvistica si master coach-life & bussines. Am fondat acum 4 ani programul “Ratiune si Fericire”, un program de voluntariat in  școalii care s-a derulat în paralel cu sistemul clasic de educație, adresat copiilor de 13-15 ani. Meseria de profesor si experienta de la catedra, m-au ajutat in lucrul cu copii,  dar si in activitatile de volunatriat in asociatii de copii cu nevoi special.

Am acumulat peste 20 ani de experiență în dezvoltarea potențalului uman, generare si monitorizarea schimbarii in pentru peste 30 de companii, trainer transformational pentru peste 500 de specialist din divesre domenii si nu in ultimul rand, peste 6000 ore de consultant individual pentru toate varstele, cu rezulatate reale.

Consider ca autocunoasterea si dezvoltarea personala sunt esentiale pentru construriea unei vieti echilibrate cu capacitate de ati stabili scopuri, teluri si obiective clare si dobandirea disciplinei necesare pentru a le urma, proces ce trebuie invatat inca din copilarie.

Ma consider un vizionar si visez la unui sistem educațional în care copiii și adolescenții să simtă plăcerea învățatului, în care tinerii să fie real în centrul atenției întregii echipe de specialiști. O școală care să nu lase niciun copil în urmă.

Maria Stoicescu

Maria Stoicescu

Numele meu este Maria Stoicescu. Lucrez cu copiii ca Educatoare încă din 2016, de când am absolvit  Liceul Pedagogic. Iar din 2018, am lucrat în paralel și ca Profesor de Limba engleză.  Între timp, mi-am definitivat studiile prin absolvirea unei facultăți de limbi străine și a unui program de master în studii interculturale.

De aproximativ 2 ani, activez ca Lucrător de Tineret pentru un ONG local, Asociația ”Un Strop de Fericire” Ploiești, care se ocupă cu voluntarit si dezvoltarea personală a tinerilor. Pe lângă acestea, sunt și Lucrător prin Arte Combinate acreditat ANC, o tehnică ce îmbină terapia cu arta și dezvoltarea personală.

Îmi place să cred că sunt profesorul care poate să facă o diferență și să le arate copiilor, și nu numai, bucuria de a învăța. De aceea, încercă să fiu cât mai la curent cu ce este nou în educație, încerc să promovez conceptul de educație permanentă prin intermediul propriei firme și îmi place să călătoresc.

Rezultate

La aceste cursuri copii vor învăța folozofii despre:

 • Cum gândesc cei învinși?
 • Cum gândesc învingătorii?
 • Cum învață cei care au succes?
 • Blocajele mentale care ne limitează.
 • De ce nu am curaj?
 • De ce nu ”îmi vine” să fac ce îmi trebuie?
 • Ce soluții am?
 • Ce modele de lideri mă inspiră?
 • Cum fac să am succes?

Înscrie-te în activitatea noastră
Hai să ne cunoaștem!