Limba Engleză

Invățarea limbii engleze încă de la o vârstă fragedă aduce avantaje pe termen lung:

 • accent nativ,
 • fluență în exprimare,
 • bază solidă de cunoștințe.

De aceea, este foarte important ca micuții să participe la cursuri de engleză preșcolari susținute de profesioniști în domeniu.

Este bine cunoscut faptul că orice proces de învățare se bazează nu atât pe cantitatea de informație, cât mai ales pe frecvența expunerii la acea informație si prin lucrul practic .

Noi, la iSchool Ploiesti, am pregătit cu grijă si o deosebita atentie cursurile destinate copiilor dvs., tocmai pentru

 • a învăța din joaca si buna dispozitie
 • a face engleza cât mai distractivă
 • a stimula dorinta de invatare

Formam grupe din maxim 8-10 cursanti; suficient de putini incat sa fie timp pentru toti, suficient de multi incat sa desfasuram cursuri engleza copii interactive si distractive.

Majoritatea profesorilor nostri care predau cursuri engleza prescolari au o experienta de peste 10 ani in lucrul cu copiii de gradinita si clasele 1-4.

Folosim resurse si tehnologii precum tabla interactiva pentru a crea lectii cat mai dinamice si vesele incurajand copilul sa gandeasca creativ si logic

ACTIVITATI

 • activitati interactive si resurse online ce folosesc smartboard-ul si internetul
 • dialoguri ce plaseaza copiii in situatii reale de viata
 • jocuri specifice varstei,
 • dialoguri ghidate
 • povestioare pe baza imaginilor (story cards si postere)
 • scurte jocuri de rol

EVALUARE & FEEDBACK

Feedback is the breakfast of champions!

Atât în mod direct, cât și pe platformele prin care comunicăm cu părinții, vei primi detalii despre evoluția copilului tău în mod constant.

In plus, la finalul fiecărui semestru școlar, fie ai o întâlnire individuală cu profesorul, în care discutai pe larg despre evoluția copilului tău la cursurile de engleză, fie primești un raport scris cu aspectele care au fost bine asimilate și cele la care mai avem de lucru.

Astfel, ai în permanență o imagine clară asupra progresului micuțului tău la cursurile noastre.

Cine suntem?

Suntem o echipă de oameni cu o viziune și misiune foarte clară, aceea de a face din copiii care ne trec pragul adevarați lideri, oameni independenți încrezători in propriile forțe și aptitudini. Ne dorim să schimbăm modalitatea de invațare și să aducem în societate oameni mai bine pregătiți și cu viziune.

Misiune

În fiecare zi, suntem responsabili și avem inițiative în activitatea noastră și, ținând seama de valorile ISchool, lucrăm la dezvoltarea acestuia și la implinirea viziunii. Lucrăm zilnic cu responsabilitate, la construirea de generații viitoare mai bune și mai asumate!  Devenim mai buni cu fiecare curs realizat!

Viziune

Să creștem și să formăm în sălile noastre de curs viitorii oameni de succes: Lideri, Medici, Ingineri, Profesori, etc. Să facem doar educația care contează și este necesară pentru toate etapele vieții. Educația Financiară, Comunicarea, Bunele Maniere și Dezvoltarea Personală sunt principalii piloni din iSchool!

profesori

elevi

Profesori

Adelina - Maria Stan

Adelina - Maria Stan

Cu o experienta profesionala de 12 ani in invatamantul de stat si privat, mizez pe dezvoltarea abilitatilor de insusire a limbii engleze intr-o maniera personala fiecarui cursant. Ca si formator calificat, am posibilitatea de a concepe si recomanda materialele necesare fiecarei clase de lucru. De asemenea, cred in evaluarea continua, formala si informala, si imi incurajez cursantii in a sustine examene recunoscute international, Cambridge si Trinity. Ca si profesor cu o experienta in pregatirea elevilor pentru sustinerea examenelor Cambridge si Trinity, voi instrui cursantii Clubului in a avea acces la structura de pregatire si organizare a examenelor Cambridge si Trinity,iar examenul va fi externalizat la nivel international. Orele de curs sunt alcatuite conform nivelului fiecarui cursant si prevad activitati de invatare ce constituie  dezvoltarea fiecarei abilitati- listening, reading, writing, speaking. Imi place sa cred ca activitatile de invatare sunt insusite in mod ideal de catre cursanti prin joaca organizata, prin exercitiu si interactiune, de aceea crearea unui mediu propice este ideal pentru cursantii mei. 

Maria Stoicescu

Maria Stoicescu

Numele meu este Maria Stoicescu. Lucrez cu copiii ca Educatoare încă din 2016, de când am absolvit  Liceul Pedagogic. Iar din 2018, am lucrat în paralel și ca Profesor de Limba engleză.  Între timp, mi-am definitivat studiile prin absolvirea unei facultăți de limbi străine și a unui program de master în studii interculturale.

De aproximativ 2 ani, activez ca Lucrător de Tineret pentru un ONG local, Asociația ”Un Strop de Fericire” Ploiești, care se ocupă cu voluntarit si dezvoltarea personală a tinerilor. Pe lângă acestea, sunt și Lucrător prin Arte Combinate acreditat ANC, o tehnică ce îmbină terapia cu arta și dezvoltarea personală.

Îmi place să cred că sunt profesorul care poate să facă o diferență și să le arate copiilor, și nu numai, bucuria de a învăța. De aceea, încercă să fiu cât mai la curent cu ce este nou în educație, încerc să promovez conceptul de educație permanentă prin intermediul propriei firme și îmi place să călătoresc.

Rezultate

Noi, la iSchool Ploiesti, am pregătit cu grijă si o deosebita atentie cursurile destinate copiilor dvs., tocmai pentru

 • a învăța din joaca si buna dispozitie
 • a face engleza cât mai distractivă
 • a stimula dorinta de invatare

Formam grupe din maxim 8-10 cursanti; suficient de putini incat sa fie timp pentru toti, suficient de multi incat sa desfasuram cursuri engleza copii interactive si distractive.

Înscrie-te în activitatea noastră
Hai să ne cunoaștem!